Myönteisyystaidot

PARANNA HYVINVOINTIASI kuuntelemalla toimivia myönteisyys-harjoituksia! Tämä levy on ainutlaatuinen kokonaisuus, jonka harjoituksia kuuntelemalla voit lisätä tutkitusti hyödyllisiä tunteita mm. lempeyttä itseä kohtaan, iloa, kiitollisuutta ja tyyneyttä. Harjoitusten kesto on 5-18 minuuttia.

KENELLE SOPII Levyn harjoitukset sopivat kaikille mindfulnessista, hyvinvointinsa parantamisesta ja positiivisesta psykologiasta kiinnostuneille. Erityisen hyvää harjoittelu tekee tilanteissa, joissa voimavarat ovat koetuksella.

Sisällys
1. Johdanto   1:20
2. Lyhyt Body Scan  17:54
3. Lempeyden lauseet  10:16
4. Pieni hymy  5:23
5. Kiitollisuusharjoitus  7:10
6. Kauneuskävely  7:08
7. Myötätuntoa itselle hankalassa tilanteessa 9:21
8. Rauha  7:12

Hinta 9,90e   plus postikulut 3e. 

Tuote 1: Voi hyvin työssä!

PARANNA TYÖHYVINVOINTIASI toimivien mindfulness-harjoitusten avulla! Tämä levy on suunniteltu tehokkaaksi stressinhallinnan työkaluksi nykyiseen kiireiseen työelämään, jossa monet kaipaavat hälyn vastapainoksi keskittymiskykyä, mielekkyyttä ja rauhaa. Tämän levyn 3 – 15 minuutin mittaiset harjoitukset sopivat työn lomassa tehtäväksi niin yksilöille kuin työryhmillekin. Harjoituksia voi käyttää myös vapaa-ajalla edistämään työstä palautumista ja lisäämään elämäniloa ja terveyttä.

CD:n ovat laatineet suomalaiset työhyvinvoinnin ammattilaiset. Mindfulness-menetelmä perustuu tutkittuun tietoon ja käytännön kokemukseen stressinhallinnasta ja hyvinvoinnin edistämisestä.

KENELLE SOPII: Tuote sopii jokaiselle stressinhallinnasta ja työhyvinvoinnin parantamisesta kiinnostuneille tai henkilöille, joille jaksaminen ja työnilo ovat tällä hetkellä isoja kysymyksiä.

 Sisällys
1. Johdanto 11:11
2. Pieni hetki tietoista hengittämistä 4:30
3. Lyhyt Body Scan 15:09
4. Taukojooga seisten 11:04
5. Pysähtymisharjoitus, tässä ja nyt 5:58
6. Nyt on näin 3:43
7. Kiihtyneen mielen rauhoittaminen 7:37
8. Pieni hymy 5:21

Hinta 9,90e     plus postikulut 3e. 

Tuote 2: Mindfulness intensiivikurssi hyvinvointiin

Mindfulness-CD2

Mindfulness-CD2

JÄRJESTÄ ITSELLESI suosittu ja tehokas Mindfulness intensiivikurssi hyvinvointiin kuuntelemalla äänitettyä kurssikokonaisuutta. Terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisten laatima kurssi on toimiva stressinhallinnan, mielen tasapainon, energian ja elämänilon vahvistaja. Menetelmä perustuu tutkittuun tietoon ja käytännön kokemukseen stressinhallinnasta ja hyvinvoinnin edistämisestä.

Kurssi sisältää johdannot harjoitteluun sekä yhteensä 4 harjoitusta, joita kuunnellaan harjoitteluvihkosen ohjelman mukaisesti n. puolen tunnin ajan päivittäin. Lisäohjeita löydät harjoitteluvihkosesta.

KENELLE SOPII: Tuote sopii henkilöille, jotka haluavat paneutua mindfulness-harjoitteluun ja noudattaa tutkitustikin tehokasta 8-viikon harjoittelujaksoa.

Sisällys:
CD I
Kurssijohdanto
Body Scan
Hengähdystauko-harjoitus
CD II
Jooga
Johdanto läsnäoloharjoitukseen istuen
Läsnäoloharjoitus istuen

Hinta 19,90e       plus postikulut 3e. 

Tuote 3: Kiireettömyys – mindfulnessharjoituksia jokaiselle

Mindfulness_CD1

LISÄÄ ELÄMÄNILOASI ja vähennä stressin tunnetta mindfulness-harjoituksilla. Kiireettömyys-CD:n lyhyet ja selkeästi ohjatut harjoitukset johdattavat sinut läsnäolon taitoa kohti, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta mindfulness-harjoittelusta.

KENELLE SOPII: Tuote sopii henkilöille, jotka haluavat tutustua mindfulness-harjoitteluun tai rikastaa harjoitteluaan lyhyillä, monipuolisilla harjoitteilla. Myös työnohjaajille ja valmentajille.

Sisällys:
1. Johdanto
2. Lyhyt pysähtymisharjoitus
Kuuntele lyhyt pysähtymisharjoitus
3. Virkistävä jooga seisten
4. Nyt on näin
5. Läsnäoloharjoitus kävellen ulkona
6. Metsälähde
7. Kiihtyneen mielen rauhoittaminen
8. Rauha
Hinta 9,90e      plus postikulut 3e. 
 
 
Tilauksen voi tehdä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen info(ät)positiveplanet.eu (mainitse viestissä yhteystiedot ja tuotteen tiedot). Kiitos! CD toimitetaan postitse ja lasku on mukana paketissa.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Postitusosoite (pakollinen)

Tilattavat tuotteet ja kpl-määrä


Kurssikalenteri
Seuraava mindfulness-intensiivikurssi, TaitoBa House Tutustu
Lue läsnäolovinkit blogista!
Mieli-lehden artikkeli
Mielenrauhaa mindfulnessista. Lataa artikkeli tästä pdf-muodossa