Mindfulness-jatkokurssi

ja mindfulness-ohjaajakoulutus 2015

Hyvä mindfulness-harrastaja! Sinulla on mahdollisuus osallistua mindfulness- jatkokurssille ja halutessasi myös mindfulness ohjaajakoulutukseen. Jatkokurssi on syventävä kokonaisuus mindfulnessiin oman hyvinvoinnin lisääjänä ja tukee tehokkaasti läsnäolevaa ja kiireetöntä elämäntapaa. Seuraava jatkokurssi alkaa elokuussa 2015. Kysy lisää: anneli.litovaara(ät)taitoba.fi.

Ohjaajakoulutus sisältää ensin jatkokurssin. Omakohtainen kokemus mindfulness-prosessista on myös ohjaamisen perusta. Jatkokurssia seuraa ohjaajan pätevöitymisosio, joka keskittyy mindfulness-ohjaajan ammatillisiin taitoihin ja tietopohjaan. Pätevöitymisosion hyväksytysti suorittaneet ohjaajat pystyvät käyttämään mindfulnessia omassa työssään tuloksekkaasti ja voivat ohjata mindfulness-kursseja Mindfulsolutionsin materiaaleja käyttäen.

I Mindfulness jatkokurssi

Tapaamiset kuutena iltana klo 17-20.00 Helsingissä. Tapaamisissa on tieto-osuus, harjoituksia ja keskusteluja ja myös hiljaisuutta. Lisäksi yhden päivän retriitti. Tapaamisten välillä tehdään mf-harjoituksia itsenäisesti, CD-äänitteiden avulla sekä perehdytään kirjallisuuteen.

SEURAAVA JATKOKURSSI alkaa 25.8.2015

 

II Mindfulness ohjaajakoulutus 2015

Ohjaajakoulutus muodostuu lähiopetuspäivistä, retriitistä, kirjallisuusreflektioista, oppimispäiväkirjasta, pienryhmätapaamisista, työnohjatusta ohjaamisharjoittelusta sekä lopputyön tekemisestä. Opiskelija laatii henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman. Seuraava ohjaajakoulutus alkaa 17.4.2015.

Koulutus soveltuu ensisijaisesti sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille, joilla on kokemusta asiakastyöstä ja ryhmien kanssa toimimisesta. Ratkaisukeskeisen työtavan tunteminen on etu. Ohjaajakoulutettavilta edellytetään myös Mindfulsolutionsin 8 viikkoisen intensiivikurssin sekä jatkokurssin käymistä ennen koulutukseen osallistumista.

Työnohjaus pienryhmille (12 x 60 min) sisältyy lähiopetuspäiviin (yht 11, sisältäen retriitin).

Hakemukset ja tiedustelut: anneli.litovaara(ät)taitoba.fi. 

 

 

 

Kurssikalenteri
Seuraava mindfulness-intensiivikurssi, TaitoBa House Tutustu
Lue läsnäolovinkit blogista!
Mieli-lehden artikkeli
Mielenrauhaa mindfulnessista. Lataa artikkeli tästä pdf-muodossa