Viikon harjoitus: aito ystävällisyys itseä kohtaan

Istu arvokkaassa asennossa ja anna itsesi pysähtyä ja rauhoittua hetkeksi. Kuvittele sitten mielessäsi tilanne, jossa toinen ihminen on ollut sinua kohtaan aidon ystävällinen. Miltä se tunne tuntuu? Ehkä lämpönä? Ehkä vapauden tunteena? Missä kohtaa kehossasi voit tuntea ystävällisyyden tunteen tai sen idun? Anna aidon ystävällisyyden koskettaa sinua ja ympäröidä sinut lempeästi. Hengitä tunnetta ja anna sen laajeta. Nautiskele hetken aikaa tunteesta ja anna itsesi virkistäytyä ja levätä. Lopuksi nosta huulillesi pieni lempeä hymy.

 

 

Jätä kommentti

Kurssikalenteri
Seuraava mindfulness-intensiivikurssi, TaitoBa House Tutustu
Lue läsnäolovinkit blogista!
Mieli-lehden artikkeli
Mielenrauhaa mindfulnessista. Lataa artikkeli tästä pdf-muodossa